Vstopnice

Vstopnice so že v prodaji. Spletna prodaja vstopnic: https://avditorij.kupikarto.si/

Dvorana Avditorija in razstavišča Monfort se odpre uro pred prvo projekcijo in zapre po začetku zadnje.

Cena vstopnic:

REDNA VSTOPNICA 5,00 EUR *
OTROCI DO 14. LETA, DIJAKI, ŠTUDENTJE, UPOKOJENCI,
BREZPOSELNI IN HENDIKEPIRANI NA INVALIDSKIH VOZIČKIH
4,00 EUR **
PREBIVALCI OBČINE PIRAN – FILMSKI EVRO 1,00 EUR***

 

*  Velja za vse projekcije.
** Upokojenci uveljavljajo popust s kartico upokojenca ZPIZa , otroci z zdravstveno izkaznico, študenti in dijaki s študentsko oziroma dijaško izkaznico z nalepko za tekoče šolsko leto ali indeksom. Brezposelni uveljavljajo popust z veljavnim potrdilom oz. odločbo Zavoda RS za zaposlovanje, ki izkazuje status brezposelne osebe, in osebnim dokumentom. Spremljevalci hendikepiranih oseb imajo prost vstop.
***  Prevzem brezplačnih vstopnic za vse projekcije je možen pri blagajni Avditorija s predložitvijo osebnega dokumenta.

 

3 + 1 Z NAKUPOM TREH VSTOPNIC DOBIŠ ČETRTO ZASTONJ****
****  Nakup vstopnic Četrta zastonj je možen samo na blagajni Avditorija Portorož

 

Filmski evro

S filmskim evrom želimo študentom filmskih smeri na ljubljanski AGRFT, Akademiji umetnosti Univerze v Novi Gorici in študentom ljubljanske ALUO omogočiti bivanje na festivalu. Da bi bili lahko na festivalu prisotni vse festivalske dni, smo uvedli simbolični prispevek 1 evra ob vsaki kupljeni ali prevzeti vstopnici. Filmski evro je že vštet v ceno vstopnice. Ob prevzemu vstopnic ga poravnajo tudi akreditirani gostje, občani občine Piran ter povabljenci na otvoritveno in zaključno slovesnost. Plačila so oproščeni le akreditirani novinarji, ki so na festivalskih projekcijah prisotni po službeni dolžnosti. Edini festivalski projekciji, ki bosta oproščene plačila filmskega evra za vse obiskovalce, sta projekciji Posebnega preglednega programa Karpopotnik in O ljudeh, ki so v kinu doma.

Vstopnice so že v prodaji. Spletna prodaja vstopnic: https://avditorij.kupikarto.si/