Od srede, 4. oktobra, do sobote, 7. oktobra, vas po končanih filmskih projekcijah vabimo na štiri DJ-večere, ki bodo potekali med 22. in 2. uro v Monfortu. Vstop je prost. 

SREDA 4.10.2023 ob 22.00

DJ Rekordman

Rekordman, umetniško ime vsestranskega Jureta Rehermana, nam že samo po sebi razkriva njegovo veliko strast – zbiranje vinilnih plošč! Jure se žanrsko pri glasbi ne opredeljuje rad. Predvsem ima rad dobro glasbo vseh žanrov in kotičkov sveta. Tokrat pa lahko pričakujete večer, obarvan v duhu jugoslovanskega funka, jazza ter elektronske glasbe, ki je orala ledinov svetovni klubski sceni od 80-ih vse do danes.

ČETRTEK 5.10.23 ob 22.00

The Soundtrack – August Braatz

Pustite se zapeljati večeru, v katerem se bo čarobnost filmske glasbe gladko prepletala z energijo funka, disca, rock‘n’rolla in glasbenih presenečenj. Pripravite se na zibanje v ritmih, ki so zaznamovali naše najljubše filmske trenutke.

PETEK 6.10.23 ob 22.00

DJ Borka

Borja Močnik, didžej, glasbeni kritik, vodja radijskih oddaj, glasbeni producent, opremljevalec in organizator dogodkov ter poznavalec raznih muzik, je nedvomno ena osrednjih oseb sodobne slovenske urbane glasbe in klubske kulture. Je didžej z več kot dvajsetletnim stažem, član ekipe (organizacije serije dogodkov in izdaj remiksanih jugo klasik) Tetkine radosti in član skupine Jimmy Barka Experience.

SOBOTA 7.10.23 ob 22.00

Dalaj Egol aka Recycleman

Vročico sobotne noči nam bo v funky eklektičnem stilu razgibal Dalaj Eegol a.k.a.Recycleman, ki bo mediteranski lokaciji primerno oblikoval zvočno in plesnozasnovo sobotnega večera. Glasbenik, producent, DJ in hip hop performer zbogato vsestransko artistično kariero nam tako že drugič na FSF prinaša svojo raznoliko, predvsem plesno paleto glasbenih stilov, iz dalnjih 50-ih, 60-ih,70-ih, pa tudi futuristično zastavljena house in disko motivirana presenečenja. Vroče bo.