FSF

Pridruži se ekipi 26. FSF Portorož kot prostovoljec/prostovoljka   

Festival slovenskega filma Portorož je eden najpomembnejših domačih filmskih dogodkov, ki že vrsto let predstavlja izbor aktualne slovenske filmske produkcije in ustvarja edinstveno festivalsko vzdušje. Festival ne bi bil tako uspešen brez prizadevnih prostovoljcev, ki svojo strast do filma vsako leto prelijejo v skrb, da festivalsko dogajanje teče kot dobro naoljen stroj, zato vas vabimo, da se pridružite naši ekipi kot prostovoljec oziroma prostovoljka.

Kaj lahko pričakujete? Sodelovali boste pri različnih nalogah, ki so ključne za tekočo izvedbo festivala in vključujejo pomoč pri organizaciji dogodkov, sprejemu obiskovalcev, promociji festivala, podpori filmskim ekipam, delu na info točki in še veliko več. Imeli boste priložnost spoznati filmske ustvarjalce, se povezati z enako mislečimi posamezniki in dobiti neprecenljive izkušnje.

Kaj vam nudimo?

  • Delo in druženje z uveljavljenimi slovenskimi filmskimi ustvarjalci.
  • Brezplačne vstopnice za festivalske projekcije.
  • Opravljanje študentske prakse.
  • Izkušnje in reference za grajenje kariernih ciljev.
  • Nova poznanstva in možnosti sodelovanj tudi v prihodnje.
  • Prenočišče in prehrano (malica in kosilo).

Pridružite se nam in postanite del festivalske ekipe. Vaše znanje, veselje in predanost bodo nepogrešljivi pri ustvarjanju festivala. Če se želite prijaviti, obiščite našo spletno stran in izpolnite prijavni obrazec.

Veselimo se sodelovanja z vami!